"CasanovaTitkok e-Magazin"
CasanovaTitkok NőCsábítás eMagazin 20 szám - 2008 máj 07


Mr. Pua csóktechnikája

Hello,

Nicholas Victor vagyok és sorry, hogy hallgattam egy ideig, mint a bárányok:)


hehe, itt épp a számát adja meg a csaj...
volt aztán bugyibuli :))
mellesleg itt páváskodtam (feltűnő öltözködés) - ha szeretnéd, hogy írjunk erről, akkor küldj egy mailt a nicholas @ casanovatitkok . com-ra

Mint tudod, főállásban internet marketinges vagyok és teljes gőzzel egy internetes projectomon dolgoztam (van rólam fent egy video is :) ):

www.meggyozes.com/ct


és dolgozom még májusban gőzerővel, ezért most egy-két hónapig még pihenek a csajozással (bocs a reklámért, de nem hagyhattam ki, meg különben is, egy csomó ingyenes cuccot adok just for your wonderful eyes...)...

A lényeg, hogy egy ideig helyettem Mr.Pua veszi át a stafétabotot. Róla már hallhattál párszor, ő a legtehetségesebb tanítványom. Egy félénk gyerekből mániákus nőcsábásszá változott át, néha már én is ledöbbenek rajta, igazi puncimágnás ...

Akkorhát következzen MrPua írása:


itt még seggbéna volt, de már fejlődött... első sikerei egyike (asszem tavaly szigeten)


Mr. Pua csóktechnikája

Emlékszem még anno kezdőként mekkora problémát okozott, hogy hogyan és mikor csókoljam meg a lányt randin.

A csókkal az a legnagyobb probléma, hogy csak egy sanszod van rá! Nincs több lehetőséged! Ha elszúrod, vége! Az nagyon nagy pofára esés! Még ha tetszel is a lánynak, és ő is akarja a csókot akkor is könnyen elszúrhatod, mert lehet, hogy a hely, vagy a körülmények nem engedik.

Ha találkozol egy szórakozóhelyen egy lánnyal és eljuttok a csókig, nagyon fontos, hogy uralkodj magadon!! Mit értek ez alatt? Nagyon egyszerű! Valószínűleg te is jártál már úgy, hogy taliztál egy csajjal discóban, és heves smárolásba kezdtetek. Másnap pedig mikor felhívtad, már szóba sem akart állni veled, (magyarán leszart - Nicholas Victor lektori megjegyzése :) )

Lerázott a telefonba!

Ez azért van, mert a lányban ilyenkor beindult egy védőmechanizmus. A híres neves, "NEM VAGYOK KURVA" Ösztön. Lehet, hogy aznap este jól érezte magát veled, de mivel átestél a ló túloldalára és össze vissza taperoltad, pedig alig ismerted, ezért arra fog következtetni, hogy csak le akarod őt fektetni.

Ezért azt ajánlom ha elkezdesz csókolózni egy lánnyal akit alig ismersz, azonnal állj le ha úgy érzed, hogy a csók már kezd átmenni előjátékba!!! Ha nem így teszel másnap tutira meg fognak változni az érzései irántad.

Kitaláltam egy pofonegyszerű módszert! Az esetek 95%-ban ezt a csók technikát alkalmazom. Egyszerűen mindig beválik! Nagyon ritka, hogy a helyzet miatt más csóktrükköt kell alkalmaznom. De persze azért néha előfordul olyan is.

Amikor már vagy negyed óra eltelt az nyitástól, mondd meg neki, hogy mutatsz neki egy csúcsszuper trükköt amiből egy csomó dolgot megtudhat magáról. Ez felkelti a kíváncsiságát. Most jön a lényeg. Kérd meg, hogy mennyetek egy másik helyre. Találj ki valami kifogást: túl zajos a hely, nem akarod, hogy figyeljenek stb.

Ez lehetőséget teremt neked arra, hogy átlépd a fizikai korlátokat, és megfogd a kezét! Üljetek le valahová, de ne engedd el a kezét! Dobd be a tenyérjóslás rutint, ezt imádni fogja (nyugi, ha nem tudod mi a tenyérjóslás rutin, akkor a következő eMagazin valamelyikében leírom részletesen - a hamarosan megjelenő könyvemben pedig több más rutinnal egy fejezet lesz róla. Egyébnéknt a rutin az "ügyesen kivitelezett, működő felszedési trükköt" jelent)!! Mikor végeztél folytasd a beszélgetést tovább, de a kezét továbbra is fogd! Már úgy néztek ki mint egy pár. Legalább 15- 20 perce fogjátok egymás kezét, nevetgéltek, szórakoztok, innentől kezdve pedig barátom, már nem is kell technikáznod! Akkor csókolod meg amikor akarod!!!! :)

Az a lány akinek kényelmes az, hogy te 20 perce fogod a kezét, az már alig várja, hogy megcsókold. Ebben a trükkben nem ritka az sem, hogy a csaj, fogja kezdeményezni a csókot!

Kezdőknek profiknak egyaránt bátran ajánlom ezt a technikát! Itt a tavasz, jön a szezon! Irány csajozni! :)

Üdv:

Mr.Pua
(honlap hamarosan)


itt már két csajt fűzött egyszerre, az egyiket le is nyúlta előlem a mocsok (Nicholas Victor)


CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Ezt az emailt azért kaptad, mert felíratkoztál a CasanovaTitkok eMagazinra. Ha nem kívánsz több emailt kapni, akkor bármikor leíratkozhatsz az eMagazinról. Így semmilyen infó, ingyenes cucc és kedvezmény sem fog kimenni. A leíratkozás végleges és visszafordíthatatlan:

Ha szeretnéd átvenni ezt a cikket, nyugodtan megteheted azzal a kikötéssel, hogy megjelölöd a forrását (casanovatitkok.com) és a megkérdezésem nélkül nem változtatsz rajta.

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.casanovavideok.com - Nocsábítás Videók