"CasanovaTitkok e-Magazin"
CasanovaTitkok NőCsábítás eMagazin 19 szám - 2008 febr 15


Hello ,

Egy kis segítség csajozáshoz:

A CasanovaTitkokban többször is írtam, hogy az egyik esélynövelő tényező, ha vonzóvá teszed magad. Jómagam 6-7 éve, csajozási csúcsformámban sokat edzettem, de később sajnos elhanyagoltam magam. Nemrég viszont újra kezdtem edzeni, és egy (jó értelemben) megszállott jó barátom segített 3 hónap alatt olyan formát elérni, amit jobb esetben is egy év kemény edzéssel valósítottam volna meg, pedig teljesen tisztába vagyok a tömegnövelés és szálkásítás mechanikájával.

Ez a barátom az edzés és táplálkozástudomány megszállottja, ha nyárra jól szeretnél kinézni, figyelmedbe ajánlom legújabb könyvét, aminek egy részét publikussá is tette:

https://nagyfogyas.com/sparta/sparta-mini.pdf

7 napig (azaz február 22 -ig) elérhetővé teszi a fenti könyv teljes változatát is. Bővebb információkat az ingyenes könyvben találsz.

Ha nyárra szeretnél jól kinézni és az élsportolók által használt leghatékonyabb táplálkozási és edzésmódszereket alkalmazni, időt, energiát és pénzt spórolni, akkor javaslom figyelmedbe a könyvet.

Két lényeges dolgot tanulhatsz meg belőle

- Mit tegyél, ha szeretnél lefogyni és igazi kockahasat felépíteni ? Mikre figyelj és hogyan csináld, hogy a fogyásod hatékonysága maximális és tartós legyen.

- Illetve mit tegyél akkor, ha nem fogyni, hanem nagyobb izomzatot szeretnél felépíteni.

- És mit tegyél ha fogyni és izomtömeget akarsz növelni?


A könyv egy igazi enciklopédia, minden fontos kérdésre választ ad. Nem 500 oldalas lexikon, hanem gyakorlatias, lényegretörő útmutató és csak azt tartalmazza, amire szükséged van, felesleges rizsa nélkül (+ Tartalmaz edzésterveket, gyakorlatleírásokat és mintaétrendeket is.).

A rövid, kivonatos verzió tehát itt található:

https://nagyfogyas.com/sparta/sparta-mini.pdf

A következő eMagazinban egy IWIWen használható csajozási módszerről fogok írni, melyet MrPua barátom találta ki és be is gyűjtött vele magának pár kalandot. A módszer pofonegyszerű, mégis zseniáls! Hamarosan jelentkezem.

További jó csajozást:
Nicholas Victor
https://casanovatitkok.com


CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Ezt az emailt azért kaptad, mert felíratkoztál a CasanovaTitkok eMagazinra. Ha nem kívánsz több emailt kapni, akkor bármikor leíratkozhatsz az eMagazinról. Így semmilyen infó, ingyenes cucc és kedvezmény sem fog kimenni. A leíratkozás végleges és visszafordíthatatlan:

Ha szeretnéd átvenni ezt a cikket, nyugodtan megteheted azzal a kikötéssel, hogy megjelölöd a forrását (casanovatitkok.com) és a megkérdezésem nélkül nem változtatsz rajta.

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a not, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.net - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nok

casanovatitkok.com - Nocsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nocsábítás Videók