"CasanovaTitkok e-Magazin"
CasanovaTitkok NőCsábítás eMagazin
17 . szám 2007 Dec. 06.


Esélynövelő tényezők
avagy

Mit tegyél, hogy te legyél a nők kedvence?

Mielőtt olvasnál, jelzem, hogy 2 nap múlva küldön az infókat a CasanovaTitkok 2008-ról.. Hogy mi is lesz pontosan, maradjon még egy kicsit titok...

A következő útbaigazítást Mr. Pua barátom írta, aki egy Győri nőcsábász és személyes jó barátom, csajozó kollegám :-) (tanítvány, aki túlszárnyalta a mestert… )


A PIMASZ ÉS VICCES JELLEM
és az
ÖLTÖZKÖDÉS EREJE

E két dolog számomra a legfontosabb, és talán legerősebb fegyver a csábításban! Na jó, rengeteg minden van még, de erre két dologra mindig nagy hangsúlyt fektetek.

Nézzük először az öltözködést : Semmilyen technika sem tud olyan gyorsan vonzalmat kelteni a nőkben, mint egy férfi megjelenése. Ha például úgy beszélsz, és viselkedsz, mint egy bohóc, annak is fognak kezelni. Ha úgy öltözködsz mint egy bohóc, ugyanez fog történni. Ha viszont úgy öltözködsz mint egy befolyásos sikeres ember, akkor a nők is úgy fognak kezelni. A nők pedig mint tudjuk a hatalomra, pénzre, sikerre, igencsak pozitívan reagálnak tudat alatt, és mint tudjuk az egész csábítás egy pszichológiai sakkjáték:)

Egyszerűen nem értettem, hogyan lehetséges az, hogy felveszek néhány elegáns cuccot és a nők máris a lábaim előtt hevernek, a szó szoros értelmében. Persze könnyen lehet, hogy így külsőleg jobban nézek ki, de max mondjuk egy ponttal. 7-8-nál így sem lehettem vonzóbb! Ebben biztos vagyok, nem vagyok naív. Viszont engem 8-as, és 9-es csajok engedtek előre a boltban a sornál úgy, hogy „csak egy csokit vettem” szöveggel mentem eléjük… A női eladók is sokkal kedvesebbek lettek, hirtelen mindenki mosolygott rám, akivel beszéltem. Ha buliban megkérdeztem valakit, leülhetek-e mellé, ő kezdeményezett párbeszédet. Az egyik csaj (bár elég fiatal volt, könnyebb rá hatást gyakorolni) egy buliban még azt is felajánlotta, hogy segít nekem ellazulni és megmasszírozza a hátam ... Ki látott még ilyet?

Aztán rájöttem! Azt vettem, észre, hogy sok csaj nem úgy néz rám, hogy húú, micsoda faszi, hanem azonnal zavarban jön. Ekkor ugrott be az, ami egyszer az egyik e-magazinodban olvastam. Ha az alfa hím cikizni kezd egy lányt az automatikusan zavarba jön, mert tudja azt, hogy magasabb rendű egyénnel van dolga. Valami hasonló dolog történt az én esetemben is. Azzal, hogy úgy öltözködtem, mint egy befolyásos, sikeres ember, a nők szemében automatikusan magasabb értékről tettem szert, és úgy is kezeltek. Ezért volt az, hogy a 6-7-ek, gyakran zavarba jöttek, ha megszólítottam őket. A 8-9-ek, pedig végigstíröltek és mosolyogtak. Hiába nem voltam olyan jóképű srác amihez szoktak, viszont az öltözködésem és a pimasz modorom, arról árulkodott, hogy hozzá vagyok szokva a jó külsejű nőkhöz.

A másik kedvenc fegyverem a pimasz és vicces jellem. E téren az egyik kedvenc trükköm amikor szerepjátékot játszok velük. Ha valamelyikünk ismerőse odajön, és bemutatkozásra kerül a sor, akkor mindig a barátjának vagy a férjének állítom be magam. Átkarolom, és panaszkodok, hogy milyen rossz a házasságunk, és hogy ő nekem túl aktív az ágyban, de azért szeretjük egymást. Persze a végén már nevetünk, így leesik az áldozatnak, hogy csak hülyéskedek.. Ez mindig hatalmas sikert arat :)

Ezután beszélek a Párizsi első találkozásunkról is, persze továbbra is lazán és viccesen. Itt már alig bír magával a csaj. Ha bejön neki ez a stílus, még egy kicsit folytatom, aztán viszont őt beszéltetem, persze mindig cikizem közben és kislányként kezelem. Ez a stílus az egyik legnagyobb fegyver amit el lehet képzelni! Miért?

Mert, ha jól csinálod, akkor:

  1. Magasabb értéket mutatsz
  2. Vicces vagy
  3. Van fantáziád
  4. Romantikus vagy
  5. Tudat alatt a csaj már kezdi megszokni azt, hogy a barátja vagy
  6. A társaság is jól szórakozik, hamar megnyered őket
  7. Spontán vagy

Ha látom, hogy a csajt sikerül megnyerni, igyekszem olyan hamar megfogni a kezét amilyen gyorsan csak lehet, hogy lássa azt: nem félek a nőktől illetve szokja az érintésemet. Persze ezt mindig valami gyors kifogással csinálom, pl. valamit mutatok és magabiztosan megfogom a kezét és odébbvezetem a bemutatóhoz.

Azt is szoktam még csinálni, hogy amint elkezd járni, megszólítom, ránézek, és fintorgok. Megkérdezi mi az?

- Hihetetlen, hogy mennyire kacsázol! (megfogom a kezét).. Úgy kell vezetni benneteket mint a kisgyerekeket.

Erre megfogom a kezét és vezetem egy kicsit. Ezt azért is szeretem mert itt még pimasz is vagyok egy kicsit. Itt általában eldől, hogy a csaj tovább játssza a játszmát, vagy visszautasító jelzést ad. Ha ezután visszautasító gesztusokat ad, akkor továbbállok, ha viszont bejön neki a stílus, akkor általában az ágyban zajlik le a végjáték :-)

Hát barátaim, az öltözködés és a pimasz és vicces jellem nagy fegyverek, vessétek be és úgy jártok mint én: fél év alatt több nővel kavartam, mint egész életemben!

Üdv:
Mr.Pua


Mr. Pua barátommal több sikeres együttes csajozási hadműveletet zavartunk már le, Szigeten filmre is vettünk egy két lerohanós csókjelenetet, a CasanovaVideókban benne is lesz élő illusztrációként.

A CasanovaTitkok 2008 –at holnapután beharangozom, érdemes lesz elolvasni a következő eMagazint!!!


Üdv:
Nicholas Victor

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Ezt az emailt azért kaptad, mert felíratkoztál a CasanovaTitkok eMagazinra. Ha nem kívánsz több emailt kapni, akkor bármikor leíratkozhatsz az eMagazinról. Így semmilyen infó, ingyenes cucc és kedvezmény sem fog kimenni. A leíratkozás végleges és visszafordíthatatlan:

Ha szeretnéd átvenni ezt a cikket, nyugodtan megteheted azzal a kikötéssel, hogy megjelölöd a forrását (casanovatitkok.com) és a megkérdezésem nélkül nem változtatsz rajta.

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a not, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.net - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nok

casanovatitkok.com - Nocsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nocsábítás Videók