"CasanovaTitkok e-Magazin"
CasanovaTitkok NőCsábítás eMagazin
16 . szám 2007 Nov. 19.


Egy brutálisan jó, vagyis hihetetlenül eredményes csajozási módszer leírása...

Bizonyára gondolkoztál már azon, hogy vajon hogyan nézhet ki egy olyan csajozási módszer, ami garatnáltan sikeres. Nos, leírok egyet, de azt hozzá kell tennem, hogy ehhez a módszerhez már kell egy alapszintű pofátlanság és némi rutin, melyet a nemsokára jövő CasanovaTitkok 2008 -as szuperkiadásából tudsz majd megszerezni, különösebb erőlködés nélkül.


A "Lerohanás Hadművelet"...

A következő technikát egy kiváló haverom dolgozta ki, aki nagy és rutinos nőcsábász. Érdekes egyéniség, sokat tanultam tőle. Az egész csajozási technikájában az az érdekes, hogy nem egy "legyet is megkúrós" tipus, hanem általában addig megy csak el, amikor már biztosan tudja, hogy bejött a csajnak. Elég neki az a tudat, hogyha folytatná a csábítást akkor a biztosan csaj bugyijába férkőzne!

Ergo csak a csábítás kezdetéig, max csókig megy el, de onnantól nem folytatja (kivételes esetek azért mindig vannak :) ).

Sokat mesélhetnék még erről a barátomról, de inkább most leírom a "Lerohanás Hadművelet" -et, melyet ő dolgozott ki.

A LH lényege az, hogy egy bulis este folyamán (legyen az zenei fesztivál, koncert, utcai hepaj, szabadtéri fesztivál, disco, szórakozóhely, bár, vagy vonat) egy nagyon érdekes megközelítéssel csajozik. A csajozási stílusnak az a lényege, hogy ha 10 max 15 perc elteltével nem tud megcsókolni egy csajt, akkor továbblép és megnyit (leszólít) egy másik nőt. Annyit tudni kell róla, hogy a nyitási rutinja megvan, általában 2-3 csajból símán beszédbe elegyedik eggyel. Sikeres leszólítás után egy sablon alapján végigvezeti a csajt egy folyamaton, melynek a lényege, hogy villámszimpátiát keltsen benne.

A folyamat lényege: Gyors, figyelemfelkeltő nyitószöveg magas szintű magabiztosságal. A kommunikáció közben ha kell, használ negatív bókokat, kinot, mirroringot, alapbűvészkedést, sablonvicceket és beszéltető technikákat (ezek a technikák mind le vannak írva a CasanovaTitkok -ban) - . Néha még egy két NLP trükköt is bedob (leírva: CasanovaTitkok II rész ), vagy tenyérjóslást, esetleg egyéb bevethető trükköket is alkalmaz...

A csajozási technikájának a csattanója az, hogy amint látja, hogy a csajnak felkeltette az érdeklődését és minimális komfortzónába hozta (vagyis már lazán megy a társalgás), - szeméme néz és nyíltan megkérdi:

Csábmester: Kérdezhetek valamit őszintén?

Csaj: Igen

Csábmester: De tényleg őszintén... (vicces mosoly)

Csaj: Persze!

Csábmester: Szimpi vagyok neked? (laza testtartás, pimasz vigyor, majd mosoly, esetleg vevetés)

Csaj: Igen v. Nem, vagy kitérő válasz

Ha azt mondja, hogy nem, akkor a csábmester otthagyja és leszólít egy másik csajt. Ha viszont azt mondja a csaj, hogy igen, akkor:

Csábmester: Te is szimpi vagy nekem, nem kavarunk egyet?

( kitérő válasz esetén már valószínűleg kezd alakulni a szimpátia - ekkor a csábmester még egy kicsit puhítja, majd később ismét rátér a kérdésre)

Amint a csaj minimálisan pozitív választ ad, a Csábmester valamelyik csóktechnikával lekapja a csajt!
(csóktechnikák CasanovaTitkok I részében leírva )

Ennyi!

Zseniális!

Az a poénja az egész Lerohanás Hadműveletnek, hogy aki elsajátítja ezt a fajta gátlástalanságot és ráérez a módszer helyes kivietezésére, annak a nagy számok törvénye alapján rengeteg kavarása és nője lesz! Arról nem is beszélve, hogy így nagyon gyorsan lehet fejlődni!

Aki begyakorolja ezt a technikát, némi rutinnal arra számíthat, hogy egy bulin legkésőbb 1 órán belül kavarni fog egy csajjal... A haverom egy este, ha formában van 4-5 csókot is képes összehozni (Efotton 7 volt a rekordja), ha viszont lefektetésre menne, szinte minden bulin összehozna egy csajt, akivel vagy aznap este, de legkésőbb az első-második randi után lefeküdne.

Azt még hozzáteszem, hogy minél rutinosabb valaki, annál könyebben fog menni a csók elsőre. Annyira váratlanul éri a nőt, hogy nincs ideje lereagálni. Utána pedig kiszámíthatatlan stílusban akár cikizéssel is lehet folytni... És ami az érdekes: sokszor ez a stílus hipnotikusan bejön a nőknek. Egyszerűen köpni-nyelni nem tudnak, olyan gyorsan le vannak hengerelve. És ez a fajta Alfa dominancia ütős tud lenni!

A csókról pedig tudjuk: vízszintes kifejezése egy függőleges vágynak :-)

Ha viszont netán az a scenario, hogy a csaj a csókról elhúzza magát, de az elkövetkezendő percben pozitív jelzéseket ad, akkor érdemes tovább puhítani, esetleg egy számzárással továbblépni

Ha te is szeretnéd megtanulni ezt a technikát és a megfelelő hozzáállást - minden bevethető trükköt megtalálsz a CasanovaTitkok MesterProgramban, a hamarosan jövő CasanovaTitkok 2008 -ban pedig pár überextrát is találsz majd, amik segítségével hihetetlen dolgokra leszel képes a nők körében! ...


Az ilyen pillanatokért érdemes élni...

Üdv:
Nicholas Victor

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Ezt az emailt azért kaptad, mert felíratkoztál a CasanovaTitkok eMagazinra. Ha nem kívánsz több emailt kapni, akkor bármikor leíratkozhatsz az eMagazinról. Így semmilyen infó, ingyenes cucc és kedvezmény sem fog kimenni. A leíratkozás végleges és visszafordíthatatlan:

Ha szeretnéd átvenni ezt a cikket, nyugodtan megteheted azzal a kikötéssel, hogy megjelölöd a forrását (casanovatitkok.com) és a megkérdezésem nélkül nem változtatsz rajta.

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a not, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.net - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nok

casanovatitkok.com - Nocsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nocsábítás Videók