"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok Nőcsábítás eMagazin 2. szám 2005 December

Az akció még 2 napig tart

10 napja jeleztem, hogy a CasanovaTitkok PRO csomag, hétfő éjszakáig hihetetlen, akciós áron kapható. Több emailkérésre az akció időtartalmát Dec 09, azaz péntek éjfélig meghosszabbítom. Nem érdemes elszalasztanod! Tovább >>


Az alfa-hím jellegzetes tulajdonságai

A következő cikket nőcsábász barátaim bocsájották rendelkezésemre, akik élőben (élesben) szokták bemutatni csajozási tudásukat. Nagy arcok, mindenképp érdemes ellátogatnod hozzájuk, (honlapjuk: https://www.nocsabasz.hu). A cikk, amit rendelkezésemre bocsátottak, nagyon jó, ezért érdemes kiemelt figyelemmel elolvasnod. Akkor hát lássuk a medvét:)

Azt kérdezték egyszer tőlem, mit gondolok, mitől alfa egy alfa-hím, milyen ismertetőjegyekkel, tulajdonságokkal, jellemzőkkel rendelkezik?

Hosszas megfigyelés eredménye ez a teoretikus lista. Már régen szerettem volna közreadni, hát tessék, most itt van.

Azt hiszem, ez tényleg fontos, és remélem, mindannyian végigolvassátok (és okultok belőle).

Na, azt hiszem, akkor most kezdek zavaros lenni és érthetetlen…

Szóval, nekem, most, hogy már elég jó vagyok a csajozásban, végre leesett, hogy bizonyos dolgokban jócskán különbözöm a született csábítóművészektől.

Muris, de annak ellenére, hogy az eredményesség tekintetében túlteszek bármelyik őstehetségen, mégis gyakran az az érzésem, hogy túlzottan erőlködöm.

Például, nekik meg sem kottyan egy jó kis laza este. Szép kényelmesen, teljes biztonságban lezavarnak egy randit, míg az én agyam ezerrel kénytelen járni.

De hát azért van így, mert imádok csajozni, és mert számomra a játék valóságos intellektuális izgalmat jelent (az egyéb természetű izgalmakon kívül ;-) ). Ha már rengeteg a tapasztalatod, a szürkeállományod alig győzi a rengeteg információ feldolgozását, miközben te a lányokat hajtod. Villámgyorsan veted össze az éppen aktuális szitut a korábbi tapasztalataiddal, meg mindazzal a rengeteg elmélettel, amivel teletömted a fejed. Ezért szeretek annyira (és annyit) csajozni – és valószínűleg valami hasonló okból választottam a filozófia szakot a fősulin.
Mindazonáltal, alaposan tanulmányoztam az úgy nevezett alfa-viselkedést , és felfigyeltem néhány sajátosságra, amivel vagy egyetértetek, vagy nem.

Itt következnek, olyan sorrendben, ahogy most épp eszembe jutnak.


Az alfa-hím jellegzetes tulajdonságai:

1) Soha, de soha nem fényezik magukat
Ezzel azt akarom mondani, hogy soha nem vágnak fel, és még csak véletlenül se jön le úgy, hogy magyarázkodnának valami miatt… Nem mondják, hogy „bocs, de iszonyú fáradt vagyok", vagy, hogy „hú, de másnapos vagyok", se azt, hogy „otthon tök jó cuccaim vannak". Azzal se mentegetőznek, hogy „ekkora súly igazán nem jelentene gondot, csak hát már hetek óta nem jutottam le a konditerembe", se azzal, hogy „ez igazán nem lenne nagy ügy, csak ne lenne olyan rossza napom".

És arról se áradoznak túl sokat, hogy ennyi meg annyi lányt kettyintettek meg, se a barátnőik teljes névsorát nem hozzák elő, meg a teljes sikerlistájukat sem kell végighallgatnod.

Hogy miért? Mert le se szarnak, nem hogy érdemesnek tartsanak arra, hogy mindezt elmondják. Biztosra veszik, hogy azért fogod királynak tartani őket, mert azok.

Ha sokat (túl sokat) beszélsz, azt gyakran úgy értelmezik, hogy elfogadtatni akarod magadat.
(Ui.: Ha új környezetbe kerülsz, azonnal csinálj valami őrülten tököset , és tégy úgy, mint ha ez volna a világ legtermészetesebb dolga. Ezzel mindenki számára világossá teszed, hogy ez vagy te, és hogy elvárod, sőt megköveteled, hogy így fogadjanak el. Ha a kezdet kezdetén „bemutatkoztál", már akármit megtehetsz, valószínűleg még mulatságosnak, menőnek is fogják tartani, csak mert messze nem hétköznapi és polgárpukkasztó.)

2) Nem törődnek a körülményekkel
Gondolj Clint Eastwoodra. Hall valami bazi nagy robbanást vagy egyéb rohadtul hangos zajt, aztán lassan megfordul, hogy megnézze mi volt az. A saját világában él, egyszerűen nem zavartatja magát semmitől és senkitől.

Emlékszem, egy alkalommal alaposan elkéstem az előadásról. Besétáltam, és még véletlenül sem néztem a tanárra. A csajok vihogni kezdtek, hogy teljesen hidegen hagy, mit gondolnak rólam a többiek, és óra után csak úgy tapadtak rám. Így elég nehéz leírni, fenomenális hatást sikerült kiváltanom.

3) Lassan beszélnek
Ha társalogsz, próbáld magad valami hatalmi nagyágyú, vagy olyasvalaki bőrébe képzelni, akit csodálsz (mint pl. szerénységem). Ha olyan leszel, mint én, a dumád nagyságrendekkel lesz jobb.

Magától értetődik, és én is láttam már nem egy alfát, aki azonnal elkezdett hadarni, amint olyan sráccal akadt össze, aki még nála is erőteljesebb vezéregyéniség volt.

Ha túl gyorsan beszélsz, ezzel lealázod magad a másikkal szemben, mert attól tartasz, nem hallgat végig, vagy nem tisztel meg a mondandójával.

4) Ők irányítják a beszélgetést
Figyeld meg, ha egy nyilvánvalóan alfa srác is van a társaságban, a többiek testbeszéde elárulja, hogy ő a központ.
Ha elsütsz egy viccet, a többiek megvárják, hogy a vezérbika nevessen, mintegy „jóváhagyásként". Ha ő nevet, a többiek is csatlakoznak.

Másrészt, akármilyen hülye viccet is mondjon az alfa-hím, mindenki nevetni fog. Ez a nevetés több szempontból is a megalázkodás kifejezése. Hasonló ahhoz, mint mikor a csajok non-stop vihognak, ha teszem nekik a szépet. (sok CSM-társamtól hallottam már, „haver, te aztán tudod, hogy hozd zavarba a csajokat. Haláli, hogy egyfolytában vihognak …")

Ez nekem sem jött magától. Tudatosan sajátítottam el és gyakoroltam be ezt a magatartásformát, az ASF newsgroup-beli tapasztalatokat felhasználva. Azelőtt én is csak bénáztam.

Figyeld meg, a csajszik hisztérikus nevetésben törnek ki, ha „kis strébernek, dinkának, pindur pandúrnak" nevezed őket. Akkor is nevetnek, ha kifejted, hogy szakítasz, ha nem elég nagy pénzeszsák a papa.

Emberek, de hisz ebben nincs semmi vicces! Mégis úgy nevetnek, mintha a világ legütősebb poénját sütötted volna el. Miért? Mert zavarban vannak, és ezzel fejezik ki alsóbbrendűségüket. Ezek a pimasz – vicces megjegyzések alfának állítanak be, és a csajok azért vihognak, mert ezt felismerik (és elismerik).

Úgy is nevezik ezt, „nőies női viselkedés". Jellemző, hogy a bányarémek mindig megszólják a bombázókat, ha a focicsapat kapitányának harmatgyenge viccein röhögnek. „Látod, hogy vihog ezen a sok bárgyú poénon. Olyan patetikus!" (Persze, savanyú a szőlő… mit nem adnának, ha velük állna szóba egy ilyen menő tag).

4b) Övék, és csak az övék a dicsőség
Úgy látszik, az alfák képesek bármit, ami vezérstátusukra nézve kihívást jelenthet, a saját dicsőségükre kamatoztatni .

Ez a központi szerep egyik változata.
Arról van ugyanis szó, ha mondjuk, te, a nem-alfa hím benyögsz valami dögöset, az alfa valami olyasmivel fog visszavágni, hogy „ Ja, nagy ügy. … És ezt, azt, vagy amazt be mernéd vállalni???"

Észre sem veszed, és a te nyerő gondolatod máris az ő nyerő ötlete, és ő aratja le az összes babérokat.

5) Nem lehet lenyűgözni őket
Van ez a kis pöcs. Akárhányszor náluk lógok (egy rakás sráccal lakik együtt, mind egyetemisták), soha nem marad el a „ki az úr a házban" típusú konfliktus.

Például, mutatok valamit a srácoknak, akik persze mind rám figyelnek. Odajön, és azt hiszitek, sikerül meghatnom? A fenét. Rám se bagózik, borzasztóan el van foglalva a saját dolgaival, vagy csak ül és eszi a ravioliját, mint ha mi se történt volna. Tökmindegy, mit csinálok, nem fogom elkápráztatni. Mert a saját világában létezik, és észre sem vesz.

Vagy csak akkor, ha a 4b) eset lép életbe. Akkor meg a saját maga javára használja ki a helyzetet. Egyébként soha, de soha nem érdekli senki és semmi.

6) Néhány kivételtől eltekintve csak bétákkal haverkodnak (avagy két dudás egy csárdában…)
Azt vettem észre, hogy egyre kevésbé jövök ki más alfa-hímekkel. Olyan ez, mint amikor felborul a korábban érvényes rangsor.

Az alfák gyakran utálják egymást, de ha mégis összebarátkoznak, akkor ők a legjobb barátok a világon.

Vagy megvannak ugyan egymás társaságában, de egyfolytában kötözködnek.

Beszélgetnek ugyan, de úgy, hogy még véletlenül se kerüljenek alantas pozícióba – olyan, mintha nem is egymással társalognának. Nem igazán tudom, hogy írjam ezt le pontosan, de azt hiszem mindannyian láttatok már effélét, és tudjátok, mire gondolok.

Ezen kívül aztán mindenkivel nagyon jól kijönnek, mert mindenki a lábaik előtt hever. De amint valaki a pozíciójukra tör, úgy teszik nevetségessé a kihívót, ahogy kedvük tartja.

7) Megalázó maszlaggal válaszolnak a kérdésekre
Azt is megfigyeltem, hogy az alfák gyakran hajlanak arra, hogy barátkozásnak szánt kérdéseidre valami eszement, nonszensz marhasággal válaszoljanak.

Ezért javaslom, ne tégy fel kérdéseket a csajoknak. Kijelentő módban beszélj, amíg ők meg nem próbálnak összhangba kerülni veled. Csak semmi „hogy hívnak", meg egyéb baromságok.

Tegyük fel, találkozol egy másik alfával, és szeretnél összehaverkodni vele. Esetleg felteszel néhány egyszerű kérdést, vagy valami hasonlóval próbálkozol. Mire ő azzal a dumával jön, hogy „na, mit gondolsz" vagy „a Mekiben melózok, és én voltam a hónap dolgozója". (Ismerős a szöveg?) De arra is számíthatsz, hogy kiforgatják a szavaidat, és teljesen hülyét csinálnak belőled.

8) Az alfahímek magasról tesznek rád
Ismerős az a helyzet, mikor a munkahelyeden vagy a suliban minduntalan klikkekbe ütközöl?

Ott van például a gazdag zsidó kölykök csoportja (a legjobb haverjaim közül jó páran tartoznak ebbe a kategóriába, úgyhogy ezt most nem rasszizmusnak vagy antiszemitizmusnak szántam, csak a példa kedvéért hoztam fel). Le se szarnak. Állhatsz a figyelem középpontjában, lehetsz te a buli lelke, számukra nem létezel…

Nem számít, elvannak a saját térfelükön, ott kábítanak néhány jobb nőcskét, csak saját maguk körül forognak a gondolataik. Akár a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fognak odajönni, hogy megnézzék, mi a frász van veled.

Gondolhatnád persze azt is, hogy így csak béták viselkednek. De van bennük valami, amitől annyira mások, annyira menők, hogy ez eszedbe sem jut.

Az érdektelenség föléd emeli őket, és ha mégis megszánnak és odajönnek, akkor ezt úgy teszik, mintha te tulajdonképp az „udvari bolondjuk" volnál, akin szórakozni lehet. A történet végig róluk szól, és nem rólad. Azaz még egyszer, bitorolják a dicsőséget, akár ténylegesen megilleti őket, akár nem.

9) Ha az alfák véletlenül kedvesek, azt sokkal többre értékelik, mint a béták hasonló viselkedését

Mikor két másik CSM-mel New Yorkban jártunk, a helyi klub egyik nagykutyájánál, „Garvellous"-nél („MenőManó") szálltunk meg.

Tényleg nagyon jó fej a csávó, és a fősulin volt már vagy 40 csaja, mielőtt egyáltalán rátalált volna az ASF newsgroupra.

Az egyik zártkörű fiúklub tagja. Elmesélte, mivel teszik próbára az új jelentkezőket.

Garvellous szerint először úgy kell tenniük, mintha tökéletesen megközelíthetetlenek és klikk-függők lennének. Aztán meg úgy kell viselkedniük, mintha egyáltalán nem lennének elszállva saját maguktól.

Azt akarta ezzel megmagyarázni, hogy ha először klikk-buzinak és megközelíthetetlennek látszol, majd kiderül, hogy mégiscsak egy teljesen köznapi srác vagy, az emberek a lehető legjobb véleménnyel lesznek rólad.

Ezzel szemben, ha egy könyvtáros vagy hasonló balek kedves, azt mindenki természetesnek veszi, és nem hajlandó semmire sem értékelni, mert úgy érzi, az ürge ezzel akarja ellensúlyozni egyéb hiányosságait.

Gondold csak végig. Képzeld el, hogy összefutsz Michael Jordan-nel, Schumacherrel, vagy mondjuk Richard Gere-rel, meg a sleppjükkel. A szóban forgó sztár odamegy hozzád, és azt mondja: „Mi van, haver? Jól szórakozol? … Na igen, elég zsúfolt ez a hely, de azért ne gyere zavarba, én is csak kikapcsolódni szeretnék egy kicsit. Mindegy, érezd jól magad, öregem."

Teljesen odalennél a gyönyörűségtől, és lefogadom, hogy úgy éreznéd, ő a legkedvesebb, legmenőbb fej, akivel valaha is összehozott a jó sorsod. Fűnek-fának arról áradoznál, micsoda jó arc ez a sztár, és hogy egyáltalán nincs elszállva. Igazán nagyra értékelnéd a gesztusát, teljesen a hatása alá kerülnél.

Most képzeld el ugyanezt a megjegyzést egy lúzertől. Még csak egyetlen gondolatot sem fecsérelnél rá. Hiszen csak egy kis senki mondta…

A klubokban a „megközelíthetetlen" fickókat arról lehet kiszúrni, hogy napszemüveget viselnek, a legutolsó divat szerint öltözködnek, és a legjobb nőket pécézik ki maguknak. Figyeld meg, ha egy ilyen srác vetődik a közeledbe, soha nem fogod visszautasítani a társaságát. Egészen más a helyzet a borzalmas utánzatokban pompázó, pancser-párosok esetében…

10) Tökéletesen jól érzik magukat a saját bőrükben
Most következik az, amit igazán mulatságosnak találok.

Nézd meg Ganxta Zolee-t, vagy bármelyik tipikus rocksztárt. Minden átlagos nőnek megvan a maga „ideálja", hogy a férfinek ilyennek, meg olyannak kellene lennie. Mégis, azonnal a sutba vágják az összes ilyen elképzelést, ha egy Ganxta Zolee típusú hapsiról van szó. Ganxta arról rappel, hogy „megöllek", meg „kicsinállak", és így tovább. És mégse köt bele senki.

Ő Ganxta Zolee, és kész, nem érdekes, honnan jött.

Vagy ott vannak egyes sztárok, akik egész nap füvet szívnak, és orgiákkal múlatják az időt. Lázadók, rosszfiúk, szex-szimbólumok. (Figyelem! Nem átsiklani a korreláció felett! Ha rosszfiúnak, lázadónak állítod be magad, sokkal nagyobb az esélyed, hogy a nő ágyában végezd, bár erre nincs semmiféle logikus magyarázat.)

Még a legtöbb mélyen lelki ember is, aki belső békéről, meg erőszakmentességről és hasonlókról papol, ha a véleményüket kérdezed, úgy jellemzi ezeket a rosszfiúkat, hogy „hát igen, szupersztárok". (Persze vannak kivételek, és a legbuzgóbbak még egy szentbe is belekötnének.)

Egy másik példa a főiskolai vezérbikák esete. Tógát, meg hasonló bugyuta szarokat viselnek, és jelölőfilccel dekorálják ki a pofalemezüket. A ruha nem magától lesz menő, te teszed azzá.

Figyeld meg, mindenki menőnek fogja tartani, csak azért, mert a jó fej csávók (azaz az alfák) találták ki. És amit ők kiagyalnak, azt senki nem meri megkérdőjelezni.

Konklúzió
1) Jó vitatéma: mit tegyünk ezekkel az arcokkal? Mindannyiunk számára, akik klubokba járunk, nehézséget okozhat összehaverkodni velük. Persze csak a csoport-elmélet miatt van szükségünk a barátságukra (jól mutatnak, mint társasági trófea, és a barátnőiket se utolsó dolog lenyúlni).

Szóval, hogy legyünk alfábbak az alfáknál, akik alig-alig nyitják ki a szájukat, és akik egyáltalán nem érdeklődnek irántunk?

2) Milyen módon kelhetünk versenyre mi (ASF-nőcsábászok) ezekkel a viselkedésformákkal?
Néhány lehetséges megoldás: csak kijelentéseket teszünk, és nem kérdezzük őket, egészen addig, míg bele nem kényszerülnek a kérdező szerepébe.

És akkor… Ha a nevedet kérdezik, olyasmit válaszolj, hogy „na, mit gondolsz?".

3) Hogyan viszonyul mindez ahhoz az alaptételhez, hogy, jó dumásnak kell lenned, ha fel akarsz szedni egy nőt?
Furcsa dolog ez, hiszen azzal is érvelhetnénk, hogy egy igazi alfa egyáltalán nem próbál meg felszedni senkit, csak elmegy szórakozni a barátaival, a lányok meg megteszik neki azt a szívességet, hogy ők környékezik meg.

Számomra azért nem egyértelmű mindez, mert annak ellenére, hogy a fősulin erős vezérbika hírében állok, igen csak össze kell kapjam magamat a többi alfához viszonyítva. Alapjában véve, egyáltalán nem megy a csajozás játszi könnyedséggel, csak hát ezt jól titkolom.

Akkor hát, ha az alfák nem járatják túl sokat a szájukat, nehogy ezáltal leértékelődjenek, akkor mégis mitől döglik a légy, mitől lesz eredményes a „vadászat"?

Talán úgy a legegyszerűbb elkerülni ezt a csapdát, ha csak állításokkal operálsz, rutinszerű dumákkal állsz elő. Stb. Ezzel azt mutatod, hogy épp beszélgetős kedvedben vagy, és egyáltalán nem az jön le, hogy el akarod kápráztatni a többieket.

Persze, itt jön az, hogy sokak szerint kb. 90%-ban a testbeszéden, hanghordozáson áll vagy bukik a játék.

És már vissza is tértünk a 2) „beszélj lassan", és a 3) „ne törődj azzal, mi történik körülötted" pontokhoz. Mondanom sem kell, az 1) „ne fényezd magad" szintén érvényes. Hiszen te csak beszélgetsz, és még véletlenül sem törekszel közelebbi kapcsolatra, és nem mondasz semmi olyat, ami magyarázkodásnak hathat.

Nagyszerű módja a dolognak, ha tagadó fordulatokat használsz. Ezzel a nem-akarásodat fejezed ki, amit még akarva sem lehet félreértelmezni. Ettől tehát alfának tűnsz, ami pedig nyomban vonzóvá tesz.

Szintén fontos, hogy 8) az alfák tesznek a többiekre, de magasról. Ez abból is látszik, hogy nem kérdezed a csajt. Nem kérdezed meg a nevét, se a munkája után nem érdeklődsz, egyáltalán semmi után, egészen addig, míg ő nem kérdez téged.

Vagyis, addig nem törekszem összhangra a bigével, amíg ő nem akar velem kapcsolatot kialakítani. Sőt, egy darabig cukkolom azzal, hogy nem fogom a szándékait viszonozni („találd ki", és hasonló pimasz, vicces válaszok, stb.), aztán persze megkapja tőlem, amit akar.

Utóirat. Ezt kifelejtettem.

Az alfák 2 típusát sikerült megkülönböztetnem.

#1. Csapatépítők: úgy őrzik meg alfa-státusukat, hogy közben erősítik a többieket maguk körül
Ilyen vezéregyéniségek:

-Bill Gates
-…
-Winston Churchill

#2. Diktátorok: úgy őrzik meg alfa-státusukat, hogy közben gyengítik a többieket maguk körül
Ilyen vezéregyéniségek:

- Saddam Hussein
- az a labdabuzi középcsatár, aki ugyan gólveszélyes, de passzolni nem hajlandó
- az apám
- a tökkelütött igazgatóm, aki legszívesebben minden semmiségért kicsapná az embereket, meg azok a tanárok, akik állandóan ordítoznak
- az a hülyegyerek a gimiből, aki rettegésben tartotta az egész környéket

Ha alfa hím szeretnél lenni, mindenképp az első kategóriába érdemes tartoznod. Érdemes a munkának már most hozzálátnod!

Az elméleti alapokat a CasanovaTitkokból (ne feledd, most akciós) a gyakorlatit pedig képzett nőcsábászoktól tudod elsajátítani.

Sok sikert!
Nicholas

A CasanovaTitkok Nőcsábító MesterProgram eBookjai:

Leiratkozás:


© 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.puskazas.net - Puskázási Módszerek Felsõfokon

www.casanovatitkok.com - Nőcsábítás Mesterfokon

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd

www.onlinecsabitas.hu - Csábítás számítógép mellől, chat és társkereső titkok