"CasanovaTitkok e-Magazin"

CasanovaTitkok NoCsábítás eMagazin
14 . szám 2007 Okt. 09.



Szerelem, szerelem… Inkább a falra verem …

avagy:

Mit tesz egy nőcsábász, ha szerelmes és padlóra küldi egy rib*nc?

Hello ,

Remélem nem veszed nyálas témának, ha írok egy kicsit a csábítás és a kapcsolatok nyálas, érzelmi oldaláról. Azaz nevezzük néven: a szerelemről.

Szerelem, szerelem… Inkább a falra verem …

Kb. így viszonyultam a témához, miután ezernyi csalódáson túl voltam és elkezdtem az új „nőcsábász” életem. Sikereim egyik kulcsa az érzelemmentesség volt. Vagyis pontosabban az, hogy képes voltam „egy éjszakára szerelmes lenni”. Hogy mit értek ez alatt? Azt, hogy hihetetlenül hamar ki tudtam verni egy nőt a fejemből. Jól éreztem magam vele és viszlát. Sőt a barátnőimmel is, akikkel legalább egy hónapos kapcsolat volt, nagyon távolságtartó voltam, mármint érzelmi téren (testi téren viszont dugtam őket mint a kefekötő : ).

24 éves koromtól, azaz immár 6 éve nem kötődtem úgy igazából nőhöz (mármint nem voltam szerelmes). Na jó egyszer voltam, de kb. 3 nap alatt túltettem rajta magam (azt, hogy hogyan majd leírom egy más alkalommal). 26 éves voltam, egy rakás bombanő ágya rugóinak szétkúrása után egy csaj igencsak megfogott. Tudni kell rólam, hogy a pici vékony csajok a gyengéim. A lényeg, hogy biztos voltam a dolgomban, de a csaj az utolsó pillanatban dobott, vagyis visszautasított. Mivel elvesztettem a fejem, másnap szerelmet vallottam neki (pedig tudtam, hogy ezzel végképp elásom magam). KURVANAGY HIBA VOLT!!! Nőnek szerelmet vallani… Ajaj…

Hát nem is lett belőle tökömlököm...

Szerelmet csak csak kivételes esetben szabad vallani, pl jártok egy ideje és totál szerelmesek vagyok egymásba mindketten. De akkor is mértékkel és kiszámíthatatlansággal tedd, mert unalmas leszel a végén.

Node térjünk vissza a témához. Beleestem a csajba, szerelmet vallottam, kiröhögött, kibuktam, leittam magam és a szerelem helyett a falra vertem… Komolyan ez történt (na jó, részeg voltam mint a segg :)… A mai napig röhögök magamon és elrettentő példaképpen mesélem ezt az esetet mindenkinek, aki szerelmi életére kér tanácsot.

Ami kiemelt a szerelem csapdájából, az az volt, hogy képes voltam felállni. Egy megalázott kutyaként éltem meg az esetet, akibe akkor is belerúgnak, ha erőtlenül fetreng egy útszélen. De a mélypontról képes voltam összekaparni magam, tudatosan és módszeresen helyrepofoztam magam.

És most jön a lényeg:

Ez a kudarc ébresztett rá sok dologra és úgy, hogy túltettem magam rajta, még imunisabbnak és még erősebbnek érzem magam. Ha felépülsz egy betegség után, akkor a szervezeted valószínűleg a legközelebbi alkalommal sokkal ellenállóbb lesz az adott betegséggel szemben. Így van ez a nőkkel és szerelemmel is: Ha egyszer csalódsz, de képes vagy túltenni rajta, legközelebb megfontoltabb, óvatosabb és sikeresebb leszel.

Mi a tanulság?

Mindig állj fel, ha padlóra kerülsz és erősebb leszel, mint valaha.

Nőkre vonatkoztatva: Ha padlóra küld egy csaj, szedd össze magad, vondd le a következtetéseket és legközelebb tapasztaltabb, magabiztosabb leszel - sokszorosára növelve az esélyed bármelyik nőnél!

A CasanovaTitkok ehhez nagy segítséget ad!

www.casanovatitkok.com/mesterprogram.php

www.casanovatitkok.com/rendeles.php

Üdv:
Nicholas Victor

CasanovaTitkok e-Magazin archívum

Leiratkozás az eMagazinról:

C 2005 - Nicholas Viktor,

Solutions by Nicholas:

www.sorozatos-orgazmus.com/orgazmus - Elégítsd ki a not, hogy sikítson az orgazmustól

www.szexualisfelizgatas.com - Tudatalatt ható beszéd, melyért odavannak a nok

www.casanovatitkok.com - Nocsábítás Mesterfokon

www.casanovavideok.com - Nocsábítás Videók