Gyakran Feltett Kérdések

eBook International által kiadott eBook és eBookcsomagokra
www.casanovatitkok.com
www.sorozatos-orgazmus.com
www.szexualisfelizgatas.com
www.penisz-titkok.hu
www.ferficsabitas.com
www.puskazas.net

 

 1. Miért jött létre a Gyakran Feltett Kérdések oldal? tovább >>
 2. Az eBook(csomagot) elektronikus (letölthető, eBook azaz eKönyv), vagy nyomtatott formában kapom meg? tovább >>
 3. Hogyan rendelhetek, hogyan jutnak el hozzám az eBookok, és hogyan tudok fizetni? tovább >>
 4. Bankkártyával tudok e fizetni? tovább >>
 5. A rendelés után mennyi idő, míg hozzájutok az eBookokhoz? tovább >>
 6. EBI viewer kérdések, válaszok és jelszó gondok.. tovább >>
 7. Bizalmatlan vagyok, mi a garancia, hogy tényleg megkapom-e, amiért fizettem? tovább >>
 8. Tanács kellene, kihez fordulhatok? tovább >>
 9. Kereshetek-e pénzt viszonteladássl, és hogyan? tovább >>
 10. Esetleges email problémák tovább >>
 11. Egyéb tudnivalók tovább >>

 

 

1. Miért jött létre a Gyakran Feltett Kérdések oldal?

 

Elsősorban azért, hogy hatékonyan tudjunk válaszolni a felmerülő kérdésekre. Másodsorban azért, mert napi 100 levelet kapunk és hiába igyekszünk mindenre választ adni, sokszor az egész napot email-válaszolással töltjük. Mivel maximálisan szeretnénk minden egyes kérdésedre választ adni, összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, ugyanis ezek teszik ki a kérdések több mint 90%-át.

Ha mégsem találod meg kérdéseidre a választ, írj nekünk, és segítségedre leszünk.

Emailcímünk: segitseg{kukac}ebook-international.net

 

2. A eBook(csomagot) elektronikus (letölthető), vagy nyomtatott formában kapom meg?

 

A eBookok elektronikus publikációk, vagyik elektronikus könyvek (eKönyv). Az eBook International EBI viewer nevű programjával tekinthetők meg. Letöltése: https://ebook-international.net/ebiviewer/download/ebisetup.zip


Miért választottuk az elektronikus publikációt a hagyományos helyett?

Hagyományos könyvnél az esetleges interaktív bővítések és frissítések (új technikák, élő beszámolók, aktuális cikkek) nem megoldhatók. Nem a papír, hanem az információ az értékes. Az elektronikus publikációk nem statikusak, állandóan bővülnek és fejlődnek. A vételár egyszeri, azaz a jövőbeli összes frissítés (bővítés, új cikkek, ebookok) ingyenes, amik az eBookcsomag adott verziója keretén létrejönnek a továbbiakban.

Az interaktivitás csak elektronikus formában oldható meg.


Mik az eBook előnyei a hagyományos publikációval szemben?

 • Környezetkímélő. Nem kell papírt pazarolni (igaz kinyomtatva ugyanott vagyunk, de nem mindenki nyomtatja ki). Lehet, hogy teljesen viccesnek tartod vagy röhögsz ezen (mint a munkatársaim tették :) ), de az unokáid már lehet hogy komolyan szembesülni fognak a világ környezetvédemi problémáival.
 • Hagyományos nyomtatott formánál lemaradnál a friss információkról.
 • Későbbiekben tervezzük interaktív elemekkel bővíteni az eBookokat (hang és videóanyag) - ez nyomtatott formában szintén nem oldható meg.
 • Az exkluzív információkkal csak te rendelkezel, és csak annak adod oda, akinek te akarod. Ha boldog boldogtalan másolná a könyveket, nemcsak nekünk okozna kárt, hanem téged is hátrányos helyzetbe hozna azzal, hogy a kivételes információkat mindenki számára lehetővé tenné, ezzel ellehetetlenítve azt az előnyt, melyet azon kivételes olvasók (köztük te) élvezhetnek, akik a eBookokban leírt információkból profitálnak.
 • Természetesen a könyv feeling, és papíron való könnyebb olvashatóság miatt adtunk nyomtatási jogot az eBookszoftverben! A legtöbb ebook publikáló ezt nem engedi meg.
 • Az eBookokhoz bárhonnan, a világ bármely tájáról hozzáférhetsz.
 • Az eBookok megvásárlásával felkerülsz egy VIP listára is, ahonnan értesítünk minden újdonságról (bármikor le tudsz íratkozni).


Hogyan jutok hozzá az eBookok frissítéseihez?

A változásokat szintén a download oldalról töltheted majd le (VIP lista körlevél megy minden frissítésnél, természetesen letöltési link emlékeztetővel). A régi fileokat csak felül kell írni, ha pedig új ebook jelenik meg a csomagon belül, azokat értelemszerűen a meglevő licenszkulccsal lehet megnyitni.

 

3. Hogyan rendelhetek, fizethetek, hogyan kapom meg a eBookokat, és mennyit kell rá várnom?

 

Hogyan rendelhetek és fizethetek?

A https://adottebookoldal.com/rendeles.html oldalon tudsz rendelni. Ha a megrendelő formon (űrlapon) kitöltötted az adatokat (a címed nem kötelező megadni, csak ha postai utánvéttel kéred), és rákattintottál a "Megrendelem" gombra, kapni fogsz egy automatikus visszaigazoló levelet minden további adattal és tudnivalóval (visszaigazolás, bankszámlaszám, rendelési tudnivalók stb.)

A rendelési űrlap kitöltésénél 3 féle fizetési eszközt választhatsz:

 1. postai utánvét
 2. banki átutalás
 3. postai csekk

Miután kiválasztottad a fizetési módot és rendeltél, a további infókat a visszaigazoló levélben találod meg.


Hogyan jut el hozzám az eBook(csomag)?

1. Ha a banki befizetést választod, a befizetés után 0-3 napra megjelent a számlánkon az átutalt összeg, és aktiváljuk a hozzáférésed (aktiváláskor a rendszer kiküldi neked az emailt a letöltési hellyel és licenszkulccsal). Ha siettetni akarod a hozzáférésed, a befizetés napján elküldheted a befizetett szelvény beszkennelve, ekkor azonnal aktiváljuk a rendelésed.

A rendelés aktiválása azt jelenti, hogy egy automatikus emailt fogsz kapni, melyben megtalálod egyéni licenszkulcsod, jelszavad és az eBookszoftver telepítési útmutatóját.

2. Ha postai csekken fizeted be, akkor el kell küldened a beszkennelt (vagy lefényképezett) csekket, és kapod a hozzáférésed.

3. Ha postai utánvéttel kéred, nincs más dolgod, minthogy várd a postást, és átvedd a bélelt borítékot, melynek vételárát ott helyszínen fizeted ki. A postai utánvét díja 800-1000 Ft .


Mennyire diszkrét a csomagolás, ha postai utánvéttel, cd-n kérem?

A csomagolás teljesen diszkrét, egy fehér bélelt borítékban, egy darab szűz, jelöletlen cd -t fogsz találni. Sokan kérték a diszktét postázást, ezért döntöttünk a teljesen jelöletlen cd mellett.

 

4. Bankkártyával tudok e fizetni?

Igen, azonnali letöltési lehetőséggel. Így a világ bármely tájáról hozzá lehet majd férni az eBookohoz. A bankkártyás tranzakciókat a 2checkout végzni, az egyik legrégebbi és legmegbízgatóbb internetes kártyafizetési rendszer. Évente több millió bankkártyás tranzakciót végez a 2co ltd. cég, melynek honlapja: www.2checkout.com .

Mivel túlbonyolított biztonsági rendszerük van, ha nagyon ritkán is, de előfordulhat, hogy nem fogadják el a bankkártyát. Ez esetben a hibajelenségről kérünk, írj egy emailt, a segitseg [kukac] ebook-international.net emailcímünkre.

 

5. A rendelés után mennyi idő, míg hozzájutok az eBook(csomag)hoz?

 

Ezen információk részletesen le vannak írva a rendelés visszaigazoló emailben, de tekintsük át röviden.

 • Ha bankszámlára befizetést választasz, akkor 0-2 nap alatt hozzájutsz a eBook(csomag)hoz. Amint megjelenik a számlánkon, kimegy egy email a licenszkulcsokkal, amikkel megnyithatod a könyveket. Általában az utalás egy-két nap alatt megjelenik a számlán és aktiváljuk a hozzáférésed a letöltésekhez (azaz egy email értesítőt kapsz és pár percen belül már olvashatod is az eBookokat).
 • Postai utánvéttel 2-7 nap, attól függ, melyik nap rendelsz, általában egy héten kétszer postázunk, kedden és csütörtökön.
 • Postai csekkes befizetésnél, amint elmailezted a befizetett szelvény másolatát (scan vagy fénykép).

 

6. EBI viewer kérdések/válaszok, jelszó gondok

 

Mivel tudom megnyitni a *.ebi kiterjesztésű fileokat?

Az eBook International cég EBI viewer nevű programjával, (letöltése: https://ebook-international.net/ebiviewer/download/ebisetup.zip )


Mi az EBI viewer (ebooknéző szoftver) rendszerkövetelménye?

Az EBI viewer rendszerkövetelménye: Windows XP, internet hozzáférés licenszkulcs beregisztrálás/kiregisztrálás alatt. Olvasáshoz nem kell internetkapcsolat.

WIN2000 és W98 alatt is fut elvileg, de a hibamentességét csak XP alatt tudjuk garantálni.

Ha hibaüzenetet kapsz telepítéskor, a következő gondok lehetnek:

 • Nem WinXP alatt indítod.
 • Nem rendesen letöltött (sérült) zip file. Töltsd le újra, és próbáld úgy.


Az EBI viewer azt az üzenetet adja ki: "Ezzel a licenszkulccsal már regisztrálva van termék" vagy: "Hibás licenszkulcs". Ilyenkor mit tegyek?

Kérd a segítségünket: segitseg{kukac}ebook-international.net


Újratelepítettem a gépem és elfelejtettem unregisztrálni, mit tegyek?

Kérd a segítségünket: segitseg{kukac}ebook-international.net


Azt a hibaüzenetet kapom, hogy: "Az EBI viewer nem tud csatlakozni a szerverhez". Mit tegyek?

 • Ellenőrizd le, hogy a Windows tűzfal (firewall) engedi-e a program internetes kapcsolatát.
 • Ellenőrizd le, hogy az Internet Explorerban nincs-e véletlenül bekapcsolva a "work offline" (kapcsolat nélküli munka). Ha be van kapcsolva, kapcsold ki.

 

7. Bizalmatlan vagyok, mi a garancia, hogy tényleg megkapom-e, amiért fizettem?

 

A bizalmatlanság nem egy ismeretlen dolog számunkra. Eleinte nem értettük, miért bizalmatlanok az emberek, de a mai világban természetes, hogyha meg szeretnénk bizonyosodni egy rendelésünk biztonságáról.

Az eBookok igenis létezőek és a leírtak tényleg hatékonyak. A tartalomért tűzbe tesszük a kezünket. Ha a Gyarkran Feltett Kérdések válaszai se győznének meg, hát írj nekünk (segitseg {kukac} ebook-international.net), és kérj további felvilágosítást. Mindazonáltal ha lehet, a rengeteg email miatt, amit nap mint nap kapunk, ha egy mód van rá, bizalmatlansági indítványokkal tényleg csak a legvégső esetben fordulj hozzánk.

Megszámlálhatatlan emailt kapunk, elégedett olvasóink sikerbeszámolóit. Tervezzük, hogy a honlapokra felteszünk pár beszámolót, olyanokat, melyeknek tulajdonosa engedélyezi beszámolója feltételét (akár anonim módon).

Nemsokára fórumot is szeretnénk indítani, reméljük hasznos lesz, és sokat tanulhatsz mások sikereiből/tapasztalataiból.

 

8. Tanács kellene, kihez fordulhatok?

Rengeteg emailt kapunk tanácsokkal kapcsolatban. Igyekszünk mindent megválaszolni, de mielőtt hosszas emailt írnál, kérlek előbb olvasd át az emailkurzusokat.

Javasloljuk az ingyenes anyagainkat tanulmányozd át, melyek száma az új holnapon meg fog nőni.

Egy kis ízelítő:

https://casanovatitkok.com/csabitas_csajozas_titkok.zip

https://casanovatitkok.com/egypontos_orgazmus.pdf

https://ebook-international.net/tm/?md=archives&show=8

 

9. Kereshetek-e pénzt viszonteladással, és hogyan?

 

Igen, ha honlaptulajdonos vagy, többféleképpen is:

 1. Partnerprogram. Regisztráció: eBook International partnerprogram
 2. Ha a legprofibb viszonteladást választod és kérsz mirror oldalt. Ez azt jelenti, hogy nem partnerlinket vagy bannert teszel ki, hanem hanem saját aloldalt kapsz - ami domained aloldalaként sajátod lesz adminisztrációs felülettel együtt. Részletekért írj, subjectben írd oda, hogy "mirror oldal": victor@ebook-international.net

 

10. Email problémák

A szerverünket profi rendszergazda felügyeli, az automatikus hírlevél és autorespondert (automatikus levélküldés, visszaigazolók értesítések) pedig egy elsőosztályú programozó kivitelezte.

Mégis előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva nem érkezík meg az email hozzád, ami tényleg ritka, évente egy-két ilyen eset szokott előfordulni. Ha nem kapnál visszaigazolót, akkor jelezd nekünk a segitseg {kukac} ebook-international.net emailcímen.

 

11. Egyéb tudnivalók

Mivel rengeteg és csak pozitív visszajelzést kapunk, bátran állíthatjuk, hogy a az eBookjaink igazán jó megoldásokat és segítséget ad neked - ezért vállaljuk a kérdezés nélküli pénzvisszafizetést minden egyes eBookra és eBookcsomagra.

A tervben lévő videók, hírlevélarchívumok, fórum is mind a ti javatokat fogja szolgálni, ennek a Gyakran Feltett Kérdések oldalnak is az a célja, hogy a rengeteg ismétlődő kérdés megválaszolása egy oldalon fent legyen, hogy az így felszabadult időnket továbbfejlesztésre szánjuk.

 

Sok sikert kívánunk céljaid megvalósításában,

 

Üdvözlettel:
eBook International csapat

 


Ha további segítség kéne, a segitseg{kukac}ebook-international.net emailcímen válaszolunk kérdéseidre.